LightLab har ställt ut på TechInnovation 2017 Singapore


LightLab hade möjlighet att ställa ut på TechInnovation 2017, som hölls i Singapore 19-20 september. TechInnovation är det främsta teknikindustrievenemanget organiserat av IPI. Eventet för samman internationella och Singaporianska teknikleverantörer och bolag som söker ny teknik att utforska möjligheter till teknik- och affärssamarbete genom öppen innovation.

LightLab fick mycket positivt respons och feedback på vår unika EEE Light® teknik. Det här är första gången LightLab demonstrerade vår nya UV-chipteknik för allmänheten. LightLab fick även förmånen att stå i mässan tillsammans med vår forskningssamarbetspartner, Nanyang Technological University i Singapore. Många besökare uttryckte ett intresse för en fortsatt dialog. Sammantaget var mässan ett utmärkt tillfälle för LightLab att marknadsföra EEE Light®, utöka vårt nätverk och för att knyta kontakter med nya potentiella samarbetspartner.